Duel de lux: Mercedes S63 AMG Coupe vs Porsche Panamera Turbo.VIDEO

Dacă v-aţi dorit mereu să vedeţi cum se comportă două modele-etalon Porsche şi Mercedes-Benz atunci când sunt puse în competiţie, vă răspund cei de la Auto Express.

Duel de lux: Mercedes S63 AMG Coupe vs Porsche Panamera Turbo.VIDEO Duel de lux: Mercedes S63 AMG Coupe vs Porsche Panamera Turbo.VIDEO

Mercedes-Benz S63 AMG Coupe şi Porsche Panamera Turbo S sunt cele două modele pe care Auto Express le-a ales pentru ultimul lor test comparativ. Înainte să veniţi cu argumente (cel mai probabil fondate) împotriva unui asemenea comparativ, haideţi să vedem de ce s-ar preta totuşi o asemenea alăturare.

În primul rând, pentru că cele două modele beneficiază de aproximativ aceeaşi putere. În cazul coupe-lui S63 AMG Coupe, vorbim de un V8 care dezvoltă 577 CP iar în cazul sedanului Panamera Turbo S, vorbim tot de un V8, dar cu 570 CP.

În al doilea rând, acestea sun apropiate ca dimensiuni şi greutate, aşa că testul efectiv din materialul video de mai jos se anunţă extrem de promiţător. Voi pe cine pariaţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.