Duster pick-up cu patru uşi, surprins fără camuflaj în România | GALERIE FOTO

Un angajat de la Automobile Dacia a fotografiat un Duster pick-up...

Duster pick-up cu patru uşi, surprins fără camuflaj în România | GALERIE FOTO Duster pick-up cu patru uşi, surprins fără camuflaj în România | GALERIE FOTO

 

 


Un angajat de la Automobile Dacia a fotografiat acum câţiva ani, un Duster pick-up cu patru portiere aflat în teste pe şoselele din România.

Ştim deja că Dacia/Renault lucrează la un Duster pick-up cu patru portiere. Am văzut poze cu modelul camuflat în Argentina, dar era doar o chestiune de timp până când apărea unul şi în România.

Un angajat Dacia, Gabriel C., a publicat pe profilul său de Facebook o fotografie cu un Duster pick-up double cab necamuflat, aflat în teste în jurul Piteştiului.

Conform 0-100.ro, care citează oficiali din interiorul companiei Dacia, exemplarul roşu fotografiat a fost făcut de firma Romturingia, aceeaşi care a pregătit flota de Dustere pick-up cu două uşi pentru OMV-Petrom.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.