Engine of the Year

Nominalizările pentru Engine of the Year, echivalentul Osacarurilor din lumea filmului în materie de motorizări, au fost făcute publice.

Engine of the Year Engine of the Year
Un număr de 62 de jurnalişti din întreaga lume au desemnat nominalizaţii la râvnitului premiul din industria auto, Engine of the Year. Sarcina celor 62 este foarte grea, de a desemna cel mai bun motor al anului, în condiţiile în care dezvoltarea propulsoarelor a atins noi orizonturi în materie de dimensiuni, consum şi emisii poluante.

Titlul de cel mai bun motor al anului este deţinut de incredibilul propulsor cu două turbine de 3,0 litri al celor de la BMW, motor care se află în echiparea seriei 3 (335i) şi mai nou pe seria 1(135i). În rolul de nominalizaţi la premiul din acest an sunt propulsoarele: motorizarea de 2,0 litri de pe Mitsubishi Evolution X, primul diesel boxer de la Subaru, propulsorul 3,8 litri care echipează Nissan-ul GT-R, V8-ul de 4,0 litri de pe noul M3 şi motorul diesel de 2,0 litri care echipează modelul BMW 123d.

în afară de marele premiu, juriul va acorda premii pentru 11 categorii: cel mai bun motor nou, cel mai ecomonic propulsor, cel mai performant. Restul de 8 categorii vor îngloba propulsoarele cuprinse între 1 litru şi 4 litrii. Decernarea premiilor se va face în luna mai a acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.