Evoluţia pieţei auto în luna iulie

Înmatriculările de maşini noi se află în continuare pe o pantă descendenţă, dar cu toate acestea este cea mai mică scădere din acest an.

Evoluţia pieţei auto în luna iulie Evoluţia pieţei auto în luna iulie

Conform Direcţiei Regim Permise în luna iulie au fost înmatriculate 10.400 de maşini. Marca cu cele mai ridicate înmatriculări a fost Dacia, cu aproape 4.000 de unităţi, dintre care peste 500 au reprezentat SUV-ul Duster, urmată de Skoda cu circa 1.100 de maşini şi Renault cu aproape 900.

La polul opus se află importul de maşini second gand, acesta s-a apeciat cu aproximatic 33 de procente, la aproape 15.200 de unităţi.

Mai multe informaţii pe www.zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.