Fabrică Aston Martin

Aston Martin a închis fabrica de la Newport Pagnell, urmând ca în locul acesteia să se construiască un cartier de locuinţe şi birouri.

Fabrică Aston Martin Fabrică Aston Martin

Istoria locaţiei se întinde până în anii 1820, însă Aston Martin a început să asambleze aici abia din anul 1958, 13.000 de vehicule părăsind fabrica de la înfiinţarea acesteia. Deşi utilajale au fost scoase de câteva săptămâni, pe 19 iulie o festivitate de inchidere a marcat momentul în care ultimul vehicul construit a vazut lumina zilei., un Vanquish S Ultimate Edition.

Aston Martin a fost vândut oficial de către Ford la data de 1 iunie 2007, noul proprietar sperând să asambleze 7000 de modele anul acesta. De asemenea la Salonul Auto de la Frankfurt va fi prezentat noul DBS urmând ca în 2009 să vedem şi versiunea de serie a conceptului Rapide.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.