Facelift de 2015 pentru Citroen C4

Hatchback-ul francez compact Citroen C4 a primit câteva îmbunătăţiri pentru anul ce urmează, pentru a-l face mai atractiv pentru potenţialii clienţi. Avem detalii despre facelift mai jos.

Facelift de 2015 pentru Citroen C4 Facelift de 2015 pentru Citroen C4

A doua generaţie a hatchback-ului francez Citroen C4 a fost lansată în 2010 la Salonul Auto Paris, iar acum a venit vremea pentru o reîmprospătare, sub forma unui facelift subtil.

Mai exact, compacta franceză a primit lumini de zi cu LED, un set de stopuri redesenate uşor, precum şi câteva modele noi de jante (cu dimensiuni de până la 18 inci).

Interiorul poate fi îmbrăcat acum în două noi culori pentru tapiţerie – Liberia Grey sau Rayados Mistral – şi poate fi dotat cu un nou ecran tactil de şapte inci pentru sistemul multimedia. Totodată, numărul de butoane de pe consola centrală a fost redus.

Sub capotă, facelift-ul a adus motoare noi care respectă norma de poluare Euro 6: două propulsoare pe benzină (PureTech 110 cu 110 CP şi PureTech 130 cu 130 CP) şi două dieseluri (BlueHDI 100 cu 100 CP şi BlueHDI 120 cu 120 CP).

La capitolul tehnologie, modelul francez a primit sisteme ca Hill Start Assist (asistenţă la pornirea în rampă), asistentul pentru păstrarea benzii de circulaţie şi senzori pentru monitorizarea punctului mort.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.