Ferrari 600 GTO NART

Pininfarina pregăteşte o nouă surpriză pentru Frankfurt. Pe internet au apărut deja primele imagini cu viitorul model, deocamdată ca schiţe de proiectare.

Ferrari 600 GTO NART Ferrari 600 GTO NART
La ediţia din toamnă a Salonului Auto de la Frankfurt, Pininfarina va face act de prezenţă cu un model bazat pe Ferrari 599 GTB, numele speculat al noii creaţii fiind 600 GTO. Acesta va dispune de o caroserie din fibră de carbon, cu modificări estetice pronunţate faţă de modelul de bază. În plus, se preconizează o scădere a masei de 285 kg şi o reducere a distanţei la sol, datorită noii suspensii. Modificările caroseriei conduc, teoretic, la creşteri ale forţei de apăsare, la 200 km/h, cu 26% pe faţă şi 23% pe spate.

Speculaţiile spun că modelul a fost comandat de un client din America de Nord, în trei exemplare, care ar dori reînvierea denumirii NART (North American Race Team) - echipă fondată în 1958 de Luigi Chinetti, dealer Ferrari, care a participat la curse până în 1982 pe unele dintre cele mai exclusiviste modele ale casei italiene şi având la volan numeroase nume de prestigiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.