Ferrari California GT a fost inaugurat

Primii care au văzut cu ochii lor un Ferrari GT California nu sunt decât Schumacher, Raikkonen şi Felipe Massa.

Ferrari California GT a fost inaugurat Ferrari California GT a fost inaugurat

"Minunea" celor de la Ferrari, la fel ca şi în cazul informaţiilor care au apărut cu greu, se lasă văzută cu ţârâita. Primii norocoşi care au putut vedea modelul în avanpremieră au fost vedete precum starurile F1. Inaugurarea ultimului model care poartă simbolul căluţului cabrat a avut loc la uzina Maranello.

Pentru evenimentul festiv, la care s-a desfăcut prima şampanie în cinstea noului model, a fost pregătită o ambianţă tipică: un covor roşu încă de la intrarea în uzină, un salon cu bolizi F1, şampanie. Atracţia serii au reprezentat-o cele două şasiuri de Ferrari GT Maranello care au circulat tot timpul pe deasupra invitaţilor graţie unor roboţi giganţi. Preţul bolidului cu motor de 4.6 litri şi 460 CP încă nu a fost dezvăluit. Aşteptăm sfârşitul acestui lanţ lung de teasere şi totodată lansarea supercarului de la Paris.

VEZI TOATE ANUNŢURILE FERRARI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.