Ferrari F430 Facelift?

Un model ciudat a fost suprins în teste pe lângă sediul central al căluţului cabrat. Ce să fie oare?

Ferrari F430 Facelift? Ferrari F430 Facelift?

Pininfarina a luat un Ferrari la modificat?Misteriosul model ce a fost surprins în apropierea uzinelor de la Maranello pare construit pornindu-se de la plaforma tehnică a lui Ferrari F430. Întrigant este designul exterior, care nu doar că este modificat puternic comparativ cu modelul de bază, dar nu este deloc camuflat. Şi atunci nu putem să vorbim despre un facelift al lui F430.

Dar am putea să discutăm despre un model realizat pe comandă pentru unul dintre clienţii foarte exclusivişti ai mărcii. Nu ar fi exclus, nu-i aşa?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.