Fiat - 5 ani garanţie

Începând cu 1 iunie 2008, AutoItalia Group va oferi o garanţie de 5 ani de zile pentru toate autoturismele Fiat achiziţionate pe durata Programului de înnoire a parcului auto naţional.

Fiat - 5 ani garanţie Fiat - 5 ani garanţie

Oferta este valabilă pănă la 25.09.2008 în întreaga reţea de concesionari şi se doreşte a fi un argument în plus pentru clientul Fiat, ţinându-se cont şi de faptul că achiziţionarea unui autoturism prin acest program este o investiţie pentru cumpărător. În plus, suplimentar primei de casare de 3000 de lei, oferta Fiat este însoţită de un avantaj client cuprins între 3000 şi peste 8000 de lei, în funcţie de model.

 În această perioadă, garanţia se va aplica tuturor modelelor din gama Fiat: Panda, Punto, Albea, Grande Punto, Linea, Bravo, Sedici, Doblo Panorama şi Fiat 500. Reţeaua AutoItalia Group dispune anul acesta de 3119 locuri în cadrul REMAT, preţul de pornire al modelelor din ofertă fiind de 6350 Euro cu TVA, inclusiv prima de casare (pentru un Fiat Panda).

Lista completă de modele şi preţuri poate fi accesată la adresa www.fiat.com.ro/remat.php.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.