Fiat 500 Abarth SS

Daca lansarea lui Fiat 500 în iulie de la Torino nu v-a impresionat, Fiat pregăteşte o versiune sportivă ce va da fiori şi şefilor bavarezi proprietari ai mărcii Mini.

Fiat 500 Abarth SS Fiat 500 Abarth SS
Noul model 'Cinquecento' Abarth SS va împrumuta motorul de pe nou lansatul Grande Punto Abarth Concept SS de la Frankfurt, însă momentan puterea pe care o va dezvoltă pe versiunea finală este necunoscută. În condiţiile în care versiunea simplă Abarth va avea 135 CP, SS-ul, ce vine de la Super Sport, va trebui să se diferenţieze clar de aceasta, fiind şanse destul de mari ca puterea sa fie la fel de mare precum aceea dezvoltată de Grande Punto Abart Concept SS şi anume 180 CP. Iar în acest caz Fiat 500 ar deveni primul concurent serios pentru Mini Cooper S, cu o putere superioră şi o ţinută de drum ce va putea să păstreze avantajul obţinut prin propulsor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.