Fiat 500 - în România

Începând de azi (24 martie) emblematicul model Fiat 500 se comercializează oficial în România prin reţeaua AutoItalia Group.

Fiat 500 - în România Fiat 500 - în România
Fiat 500 a fost invenţia care a schimbat viaţa, percepţia asupra libertăţii individuale şi, implicit, asupra mobilităţii. Începînd din acel moment, micul cinquecento, a devenit o parte esenţială a vieţii sociale a nu mai puţin de 3.678.000 de cumpărători, purtând o încărcătură emoţională nemaiîntâlnită până atunci în cazul unui obiect industrial şi greu de egalat chiar şi în timpurile moderne. Fiat 500 devenise un stil de viaţă şi nu a încetat să fie acest lucru timp de 50 de ani, până la relansarea sa uimitoare din 4 iulie 2007, când şi-a reconfirmat în faţa unor noi generaţii statutul de simbol incontestabil.

În România, Fiat 500 este disponibil în 3 variante de echipare (Pop, Lounge şi Sport) şi are un preţ de pornire de 11.500 Euro cu TVA (9664 fără TVA). În dotarea standard, cu totul excepţională pentru acest segment, sunt incluse: ABS+EBD, 7 airbag-uri, aer condiţionat, radio CD + MP3, închidere centralizată.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.