Fiat 500 şi Fiat Bravo - premiate

În cadrul celei de-a 15-a ediţii a concursului "Cea mai frumoasă maşină din lume" (The World's most Beautiful Automobile), de la Milano, Fiat 500 şi Bravo au avut câştig de cauză.

Fiat 500 şi Fiat Bravo - premiate Fiat 500 şi Fiat Bravo - premiate
Un juriu internaţional format din artişti, arhitecţi, designeri şi istorici de artă au avut dificila sarcină de a alege maşinile câştigătoare în cele 12 categorii ale competiţiei.

Cu un total de 15 puncte,
Fiat 500 s-a situat pe primul loc în clasa maşinilor de oraş, devansându-şi concurenţii direcţi, în timp ce un alt nou model italian, Fiat Bravo, a dominat clasamentul în categoria Hatchback.

Aceste premii au fost acordate pentru prima oară în anul 1993, când, un juriu format din specialişti din cele mai diverse domenii legate de design şi estetică, a hotărât să analizeze maşinile lansate în acel an exclusiv din punct de vedere al frumuseţii lor. Organizatorul acestei competiţii este Bruno Alfieri, una dintre cele mai autorizate voci din domeniul design-ului auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.