Fifth Gear: tot sezonul 3 disponibil gratuit, legal, pe internet. VIDEO

Cei de la Fifth Gear s-au gândit să ne facă o surpriză plăcută şi să pună online tot sezonul 3, gratuit şi legal, pe YouTube. Era vremea când cei de la Fifth Gear se ocupau cu crash-uri frontale de maşini în condiţii reale de trafic, cascadorii şi teste inedite.

Fifth Gear: tot sezonul 3 disponibil gratuit, legal, pe internet. VIDEO Fifth Gear: tot sezonul 3 disponibil gratuit, legal, pe internet. VIDEO

Notează-ţi clipul video de mai jos, pentru că te poţi uita la el ori de câte ori ai chef să vezi teste cu maşini făcute aşa cum trebuie - fără prea multe cascadorii inutile, cu destule detalii tehnice despre maşinile testate, dar şi cu suficient de mult umor pentru a-ţi menţine aprins interesul.

În plus, sezonul de mai jos vine dintr-o vreme în care cei de la Fifth Gear făceau dese crash-teste la viteze normale de şosea, pentru a vedea ce se întâmplă în realitate, iar nu doar în laborator, precum şi destule curse de urmărire între maşini devenite între timp de legendă.

Un clasic, aşadar:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.