Ford F-100 ?

Gigantul american Ford are de gând să se alinieze trendului actual ecologic, dezvoltând un pick-up mai mic decât F-150, menit să aibă un consum mai mic.

Ford F-100 ? Ford F-100 ?
Preţul combustibilului a crescut peste tot în lume, chiar şi în America, acolo unde clienţii au început de curând să se uite şi la pompă cât au de plătit. Iar acest lucru a început să se vadă în vânzări. De aceea Ford are de gând să-şi modifice gama de pick-up-uri prin lansarea unui nou model. Cel mai mic din gamă.

Potrivit unor surse din interiorul Ford, viitorul pick-up din seria F, cu nume de cod P525, va fi construit pe o platformă scurtată a lui F-150, mai uşoară graţie folosirii unui oţel de mai bună calitate dar şi datorită aluminiului. De altfel acesta este şi motivul pentru care consumul va fi o idee mai mic, pentru că motorizările nu vor fi schimbate prea mult, regăsindu-se aceleaşi V8-uri şi V6-uri. Vom avea totuşi noul 6 cilindri EcoBoost, cu turbină şi injecţie directă, ce pare să fie răspunsul Ford pentru cei care doresc puterea unui V8 combinată cu eficienţa şi consumul unui V6.

Dar dacă preţul benzinei mai urcă mult, poate nu ar fi exclus să asistăm la dezvoltarea unui model concurent cu Logan Pick-Up. Diferenţa nu e mare. Doar aşa, ca de la F-150 la F-650. Mai ales că se pare că un pick-up compact destinat pieţei mondiale se află deja în teste în Australia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.