Ford Ka: oare se descurcă în off-road? VIDEO

Nişte demenţi din Olanda au luat un Ford Ka destul de obosit şi l-au supus la ceea ce pare a fi cel mai dur test de durabilitate pe care l-a văzut maşinuţa aia în viaţa sa. Evident, lucrurile încep să sune dubios la un moment dat.

Ford Ka: oare se descurcă în off-road? VIDEO Ford Ka: oare se descurcă în off-road? VIDEO

Sigur ştii cum arată un Ford Ka şi care e scopul său în viaţă - să te ducă din punctul A în punctul B în oraş. Doar în oraş. Dar se pare că unii oameni (care nu-s cu toate acasă) au vrut să vadă cum se descurcă în off-road. Aşa că l-au băgat în pădure, unde micuţa citadină s-a descurcat admirabil, deşi la un moment dat începe să scoată nişte sunete care, dacă ar fi ale unui om, ar însemna foarte multă durere.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.