Ford prezintă un vehicul revoluţionar la Geneva 2011

Oficial, cei de la Ford anunţă pentru Salonul Auto Geneva 2011 premiera unui ”grounbreaking all-new vehicle”. Care sună atât de pompos, încât ne-a făcut extrem de curioşi. Oare va fi vorba despre noua maşină care se va produce la uzina Ford de la Craiova?

Ford prezintă un vehicul revoluţionar la Geneva 2011 Ford prezintă un vehicul revoluţionar la Geneva 2011

În data de 1 Martie, preşedintele Ford Europe, Stephen T. Odell, urmează să ridice cortina de pe o nouă maşină Ford, anunţată ca o premieră absolută a Salonului Auto Geneva 2011. Despre ce poate fi vorba?

Oficialii Ford aplică sistemul secretomaniei, iar până acum se pare că acest lucru funcţionează, pe internet neajungând încă nici o informaţie credibilă despre noua maşină Ford. Expresia "grounebreaking all-new vehicle" (o maşină complet nouă şi revoluţionară) nu este de natură să ne ajute prea mult.

Prima maşină electrică de serie Ford Focus EV a fost deja prezentată cu ocazia unui salon dedicat... electronicelor, iar acum un an, în februarie 2010, a fost prezentat şi prototipul utilitarei electrice Ford Transit Connect Electric. Conceptul care prefigurează noua generaţie Ford Kuga a apărut deja la Detroit 2011, sub forma lui Ford Vertrek. În rest, gama de modele Ford pare completă.

Aşa încât cei mai mulţi analişti consideră că această premieră mondială Ford va fi chiar maşina care se va produce la fabrica Ford de la Craiova, monovolumul de clasă mică Ford B-Max, care va înlocui actualul Ford Fusion. Cu alte cuvinte, de 1 Martie românii vor primi un mărţişor foarte aşteptat, modelul de serie urmând a intra în producţie din 2012.

Rămâneţi pe Promotor.ro pentru a afla primii care este premiera mondială Ford la Geneva 2011!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.