Ford taie costurile

Celebrul producător de peste ocean trece prin momente dificile şi se vede nevoit să dea oameni afară în vedere unei reduceri semnificative a costurilor pentru a reveni pe profit.

Ford taie costurile Ford taie costurile

De la 1 august Ford va opera o reducere a salariilor din America de Nord de aproape 15%, aceasta nefiind singura măsură în vederea încercărilor de revenire pe profit. Potrivit celor de la Bloomberg, purtătorul de cuvând Marcey Evans a declarat că, măsurile drastice vor continua şi în afara continentului american, cu mai mult decât nişte simple reduceri de salarii, fiind vizate unele demiteri mai ales în diviziile sale din Asia.

Ford este evident afectat de criza petrolieră de anul acesta, gama bazată excesiv pe SUV-uri fiind acum o piatră de moară legată de constructorul american, după ce ani de zile i-a adus titlul de cel mai bine vândut model din SUA. Însă cum lucrurile într-o companie gigant precum Ford se mişcă foarte greu, reanimarea companiei se anunţă un proces anevoios.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.