Ford Taurus: debut la Shanghai 2015

Ford duce pentru prima dată Taurus în China, la Salonul Auto de la Shanghai, unde îi face o descriere pe cinste.

Ford Taurus: debut la Shanghai 2015 Ford Taurus: debut la Shanghai 2015

În timp ce în Europa singurele Taurus pe care le-ai văzut au fost, probabil, unele de generaţie a treia, în SUA numele are deja câţiva zeci de ani de prezenţă. Iar acum tocmai a debutat în China, la Salonul Auto de la Shanghai, unde s-a recomandat ca „noua limuzină premium pentru businessmani chinezi cu gusturi rafinate”. 

Cu inconfundabilele linii actuale de design marca Ford, noul Taurus „a fost creat pentru a satisface nevoile” (şi) ale pieţei chineze. Ford a investit nu mai puţin de 760 de milioane de dolari americani în fabrica Changan Ford Hangzhou, locul unde se va fabrica noul Taurus. 

Deocamdată ştim că, pe lângă blocurile optice LED şi jantele de 19 inci, Taurus dispune de un interior cu „design smart”, de plafon panoramic şi de nu mai puţin de 25 de spaţii de stocare „inteligente”. Vorbim de o limuzină, aşa că spaţiul interior se numără printre beneficiile demne de menţionat. 

Sub capota lui Taurus se găseşte un V6 EcoBoost de 2,7 litri, despre care nu se cunosc încă cifre caracteristice. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.