Forgiato avariază un Ferrari 458 Italia într-o reclamă dureros de frumoasă [VIDEO]

Cum poţi demonstra calităţile jantelor pe care le faci? Păi, loveşti cu ciocanul o maşină şi arăţi că jantele sunt indestructibile. Dacă se poate ca maşina să fie un Ferrari 458 Italia, cu atât mai bine.

Forgiato avariază un Ferrari 458 Italia într-o reclamă dureros de frumoasă [VIDEO] Forgiato avariază un Ferrari 458 Italia într-o reclamă dureros de frumoasă [VIDEO]

Cu toate că am scrâşnit din dinţi de fiecare dată când am vizionat acest clip, l-am văzut de multe ori. L-am văzut de destul de multe dăţi ca să ne convingem că este cea mai frumoasă reclamă din ultimul timp. Una dureros de frumoasă, dar absolut frumoasă.

Un aspect care o face aşa de frumoasă este simplitatea ei: o tânără domnişoară ajunge acasă de la cumpărături şi îşi găseşte iubitul cu alta. Sau - de ce nu? - îşi găseşte iubita cu unul. Nu ştim sigur care-i care, însă ştim ce se întâmplă după acest moment: tânăra domnişoară ia cel mai mare baros pe care-l găseşte prin casă şi începe să „maseze” Ferrari-ul 458 Italia din curte. Ştim cu toţii că nimic nu este mai înfricoşător decât o femeie înşelată. 

Scopul acestei distrugeri asumate este pentru a etala rezistenţa de care dau dovadă jantele Forgiato. Despre Forgiato ai mai citit la noi - şi-au făcut de cap, cel mai recent, cu un Jaguar XJ L; au „îmbrăcat” noul pony-car Ford Mustang; şi au „încălţat” un Lamborghini Aventador într-un mod... apetisant.

... în cazul în care te întrebai ce înseamnă „apetisant” în sintagma de mai sus

Iar acum... acum au buşit un Ferrari 458 Italia de dragul artei comerciale. Forgiato, te declarăm cel mai îndrăzneţ tuner al zilelor noastre. Acum, pregăteşte-te pentru vizionarea lucrării Frumoasa şi Barosul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.