TUNING SEXY: Accesoriu feminin pentru Lamborghini Aventador

Tunerul american Forgiato Wheels s-a gândit că Lamborghini Aventador avea nevoie de nişte jante restilizate. În plus, cei de la Forgiato au fost drăguţi şi s-au gândit că la şedinţa foto a lui Aventador i-ar prinde bine compania unui model feminin.

TUNING SEXY: Accesoriu feminin pentru Lamborghini Aventador TUNING SEXY: Accesoriu feminin pentru Lamborghini Aventador

Cei de la Forgiato Wheels au ales să îşi testeze creativitatea în materie de jante auto pe un Lamborghini LP700-4 Aventador . Ultima lor creaţie numită Artiggli ECL a fost inspirată chiar de agresivitatea şi de liniile ascuţite ale supercar-ului.

În ceea ce priveşte dimensiunile, pe faţă găsim jante de 20 inch cărora le sunt ataşate pneuri 255/30/20 de la Pirelli, în timp ce la roţile spate au dimensiunile jantelor de 21 de inch împreună cu pneuri de 355/25/21 tot de la Pirelli. La sedinţa foto, Aventador a fost "însoţit" de foto-modelul american Jasmine Sanders.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.