Fostul sef al departamentului de design Lamborghini va superviza designul mărcilor Kia, Hyundai şi Genesis

Luc Donckerwolke a contribuit în trecut la designul lui Lamborghini Murcielago, Diablo, şi Gallardo

Fostul sef al departamentului de design Lamborghini va superviza designul mărcilor Kia, Hyundai şi Genesis Fostul sef al departamentului de design Lamborghini va superviza designul mărcilor Kia, Hyundai şi Genesis

Începând cu 1 noiembrie 2018, Luc Donckerwolke a preluat conducerea Departamentul de Design al întregului grup Hyundai Motor, ceea ce înseamnă ca va superviza designul mărcilor Hyundai, Kia şi Genesis. 

Înainte de a se alătura producătorului auto sud-coreean, Donckerwolke a avut o carieră impresionantă la Grupul Volkswagen, căruia i s-a alăturat în 1992, având o perioadă de 2 ani, între 1994 şi 1996, în care a lucrat pentru Skoda.

În 1996, Donckerwolke s-a mutat la Audi pentru a realiza designul modelului A4 Avant şi al inovatorului A2. În 1998, designerul belgian (născut în Lima, Peru) a fost numit Şeful Departamentului Design al Lamborghini, unde a fost responsabil pentru designul modelelor Lamborghini Murcielago, Diablo, şi Gallardo. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.