GALERIE FOTO Preţuri inimiaginabile pentru nişte maşinuţe cu adevărat perfecte.

Anul ăsta, minunile standului au fost ...

GALERIE FOTO Preţuri inimiaginabile pentru nişte maşinuţe cu adevărat perfecte. 
GALERIE FOTO Preţuri inimiaginabile pentru nişte maşinuţe cu adevărat perfecte.

Ce-ar fi un salon numai cu maşini de stradă şi atât? Fără toate celelalte ingrediente care-ţi mai distrag atenţia de la lucrurile serioase despre cai putere şi consum? Anul ăsta, la unul dintre standuri a fost Amalgam, o companie care produce maşinuţe de lux. Cu toate detaliile reproduse perfect şi din materialele originale.

Anul ăsta, minunile standului au fost 3 modele perfecte Jaguar E-Type la scara 1:8. Când spuneam ca detaliile sunt reproduse perfect vorbeam de volanul din lemn, scaunele din piele, roţile cu cauciucuri reale şi alte detalii respectate perfect – diverse materiale. Designul este 100% acelaşi, acolo chiar nu există nici măcar jumătate de compromis.

Există o mare problemă şi aia-i preţul. Sunt enorm de scumpe, adică mult mai scumpe decât un Logan. Pentru o singură macheta care imită perfect Jaguarul E-Type, trebuie să dai între 9.000 şi 10.000 de dolari. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.