GALERIE FOTO - "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de la Rolls-Royce Phantom decapotabil la Audi vechi cu stopul spart

GALERIE FOTO - "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de la Rolls-Royce Phantom decapotabil la Audi vechi cu stopul spart GALERIE FOTO - "Regele Imobiliarelor" din România a ajuns de la Rolls-Royce Phantom decapotabil la Audi vechi cu stopul spart

 


Marius Locic, supranumit şi "Regele imobiliarelor" a fost în 2009 primul român care a avut un Rolls Royce Phantom decapotabil.

Alături de bolidul de lux, mai deţinea un Maybach. Apoi a urmat declinul, încheiat cu o condamnare de 4 ani la închisoare, într-un dosar de corupţie în care au mai fost implicaţi Costel Căşuneanu şi senatorul Cătălin Voicu. În închisoare s-a remarcat prin rolul de maseur al patronului clubului Steaua, Gigi Becali. După ce a ieşit, lucrurile nu au mai fost roz pentru Locic, care a fost surprins curând alături de o nouă maşină: un Audi A8 generaţie veche, al cărei preţ nu depăşeşte câteva mii de euro.

ţ

Foto: Blitz

Actuala maşină a lui Locic a fost produsă între 1994 şi 2002, înainte să fie înlocuită de o nouă generaţie, fiind prezentată la Salonul Auto de la Geneva din 1994. La vremea ei, era o maşină care aducea noutăţi precum cadrul de aluminiu Audi Space Frame.

Câţiva ani mai târziu, Audi a fost primul constructor care a introdus standard sistemul ESP pentru pentru modelele sale cu tracţiune integrală (A8 şi A6). Totodată, a fost prima maşină din lume care oferea airbag-uri laterale atât pentru zona partea din faţă, cât şi pentru partea din spate.

Varianta S8, 4,2 Quattro a fost lansată în Europa în 1996, şi dezvolta 335 de cai-putere. În 2000 a primit un mic facelift, iar un am mai târziu noul motor W12, cu o cilindree de 6 litri.

Modelul fostului om de afaceri român este echipată cu un motor de 2,5 litri TDI, care dezvoltă 180 de cai putere. Modelul A8 2,5 TDI atingea 227 km/oră şi realiza sprintul până la 100km/oră îm 8.8 secunde.


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.