Genesis New York Concept ”ţinteşte” spre BMW Seria 3. Are şi cu ce. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Nu credem să existe vreo persoană care, după ce a văzut şi pipăit un BMW Seria 3, să-şi dorescă să cumpere un rival hibrid din Coreea de Sud. Brand-ul Genesis însă vrea să schimbe puţin percepţia celor care iubesc BMW prin lansarea unui concept care, cel puţin, e posibil să le atragă atenţia. Acesta este Genesis New York Concept. 

Reprezentanţii mărcii susţin că maşina va avea 245 de cai putere dintr-un motor cu injecţie directă IDG de 2,0 litri, cuplat la un sistem de propulsie hibrid. 

De asemenea, la interior, Genesis va avea un ecran de 21 inch 4K realizat de LG. Este un touchscreen asemănător cu cel din actualul Mercedes S-Class, doar un pic performant. Tot legat de interior acesta a fost complet învelit în piele, iar pe ici pe colo se pot observa accente de cupru şi aluminiu.

Cu toate acestea, constructorul sud-coreean nu este dornic să-şi facă cunoscute încă planurile de viitor şi se concentrează pe designul exterior, pentru descrierea conceptului folosind cuvinte ca „lux” şi „modern”.

Conceptul a fost ilustrat în culoarea Ceramic Blue, iar forma sa este caracterizată de capota lungă şi grila proeminentă dreaptă, susţinută de farurile orizontale.

GALERIE FOTO
Comentarii
Inchide