GM fuzionează cu Ford?

Problemele cu care se confruntă ambii constructori americani ar putea duce oare la o asemenea acţiune disperată? Ideea unei fuziuni a apărut deja. Va rămâne oare la acest stadiu?

GM fuzionează cu Ford? GM fuzionează cu Ford?

Deşi poate fi privită ca o Mega Fuziune sau un Mega Dezastru, o astfel de mişcare ar fi în mod cert una cu ecouri imense pe piaţa auto. Revista BusinessWeek a relatat faptul că potrivit unor surse din interiorul GM, anumiţi directori executivi şi-au exprimat dorinţa de analiză a unei posibile fuziuni între cei doi giganci americani.

Însă în condiţiile în care General Motors se confruntă deja cu probleme mari, acesta trebuie să-şi concentreze eforturile spre ameliorarea din viitorul apropiat, mai ales că o fuziune a fost considerată până la urmă ca fiind o mişcare ce va aduce şi mai multe bătăi de cap.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.