GM reduce producţia de Corvette

Recesiunea economică din SUA începe afectează şi piaţa auto. Corvette îşi va reduce producţia cu circa 18%.

GM reduce producţia de Corvette GM reduce producţia de Corvette

General Motors întâmpină din ce în ce mai multe probleme, printre care reducerea capacităţilor de producţie la brandurile proprii. Ultimul brand afectat este Chevrolet care, conform Automotive News,  va produce doar 15 maşini pe oră în loc de 18,5/h cât produce în prezent, ceea ce înseamnă o reducere cu 18,9%. Această acţiune are drept cauză scăderea în rândul vânzărilor de 8% pe care a înregistrat-o brandul american anul acesta comparativ cu anul trecut.

Efectele negative ale recesiunii economice, care în ultimele zile au dus la declararea falimentului în rândul băncilor americane de top, ar putea lua o amploare din ce în ce mai mare şi pe piaţa auto americană. În prezent, vânzările marilor producători auto americani sunt susţinute puternic de către pieţe mai puţin atinse de recesiune, cum ar fi cele din Europa, Asia şi Orientul Mijlociu.

VEZI TOATE ANUNŢURILE CHEVROLET

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.