GM şi extratereştrii în "Transformers"

Chevrolet Camaro, Pontiac Solstice, Hummer H2 şi GMC Truck sunt eroii principali în filmul "TRANSFORMERS".

GM şi extratereştrii în "Transformers" GM şi extratereştrii în "Transformers"
General Motors îşi prezintă gama de maşini într-un mod inedit, transformându-le în personaje de film. "TRANSFORMERS" a adus şi în cinematografele din România o poveste cu extratereştri, care transformă Terra într-un ultim câmp de luptă. Maşinile invadează Pamântul şi devin roboţi greu de învins. Astfel, un Chevrolet Camaro model 1977 devine personajul "BUMBLEBEE", o camionetă GMC se metamorfozează în "IRONHIDE", un Pontiac Solstice ia numele de "AUTOBOT JAZZ" iar un Hummer H2, modificat ca autovehicul de intervenţii devine "AUTOBOT RATCHET".

Premiera filmului va aduce după sine şi o campanie de promovare Chevrolet în Europa, la care vor lua parte şapte modele Chevrolet Camaro, copii ale personajului "BUMBLEBEE". Chevrolet România va pune la dispoziţia fanilor TRANSFORMERS şi un joc în care ei să poată continua on-line aventurile eroilor filmului, într-o secţiune separată a site-ului www.chevrolet.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.