“Golden Steering Wheel” pentru noul Audi A4

Noul Audi A4 câştigă premiul “Golden Steering Wheel” pentru cel mai bun autovehicul din clasa medie, acordat de ziarul german "Bild am Sonntag".

“Golden Steering Wheel” pentru noul Audi A4 “Golden Steering Wheel” pentru noul Audi A4
Chiar dacă noul A4 nu a fost lansat spre vânzare, acesta este deja deţinătorul unui prestigios premiu cum ar fi “Golden Steering Wheel”. Juriul, format din VIP-uri, tehnicieni şi şoferi profesionişti din domeniul curselor şi raliurilor au avut şansa să testeze maşinile nominalizate pentru premiu. Aceştia au afirmat despre noul A4 că este un autovehicul cu calităţi dinamice la fel de impresionante ca şi design-ul, confortul şi dotările sale.

Cu un total de vânzări de 8,5 milioane de vehicule, Audi A4, împreună cu predecesorul său Audi 80, este cel mai bine vândut model din istoria companiei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.