Goldmember - Campionala mondială la Custom Bike

Motociclete custom au început să se îndrepte din nou spre partea practică, iar acest lucru se vede chiar şi la căştigătoarele concursurilor.

Goldmember - Campionala mondială la Custom Bike Goldmember - Campionala mondială la Custom Bike

Castigatorul si castigatoareaCreaţie a lui Roger Goldmammer, motocicleta a fost căştigătoare la categoria Freestyle din World Championship of Custom BIke Building, cea mai prestigioasă de altfel. Iar bolidul pe două roţi nu este bun doar de expoziţie, el fiind folosit pentru atingerea unui record de 160 de mile pe oră pe circuitul de sare de la Bonneville.

Goldmember este echipată cu un motor cu un singr cilindru, cu o capacitate cilindrică de 960 cmc, răcit cu apă bazat pe un propulsor Harley-Davidson. Printre micile retuşuri specifice amintim doar de compresorul mecanic şi alimentarea cu nitro. Iar dacă doriţi să-l admiraţi, vizitaţi galeria foto pentru poze cu el, dar şi cu cei doi concurenţi ce s-au situat pe locurile 2 şi 3.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.