Goodyear reinventează roată. Anvelopa sferică prezentată e revoluţionară - VIDEO

Tehnologia anvelopelor a avansat mult în ultimii ani, în special în ceea ce priveşte materialele folosite, dar forma de bază a acestora a rămas cam aceiaşi.

 


Tehnologia anvelopelor a avansat mult în ultimii ani, în special în ceea ce priveşte materialele folosite, dar forma de bază a acestora a rămas cam aceiaşi. Goodyear a prezentat un concept de anvelopă sferică, numită Eagle-360, care este realizată prin imprimare 3D, iar suprafaţa acesteia mimează un tip de recif de corali.

Potrivit companiei, noul design de anvelopă permite o manevrabilitate mai mare a automobilelor în spaţii aglomerate şi uşurează parcarea vehiculellor. De asemenea, Eagle-360 oferă o rezistenţă mai mare la acvaplanare.

Citeşte mai departe pe Go4it


 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.