Gran Turismo 5 lansare în Noiembrie

Gran Turismo 5, ultimul episod al cel mai fidel simulator auto se va lansa în câteva luni, dar dacă nu mai aveţi răbdare iată ce vă aşteaptă.

După ce Gran Turismo 5 Prologue ne-a arătat doar un vârf al aisberg-ului referitor la ce o să ne aştepte cu adevărat în versiunea finală, acum aflăm că mai avem de aşteptat doar vreo două luni până a vedea, poate cel mai tare joc cu maşini al tuturor timpurilor.

Încă de la primele date concrete, Gran Turismo 5 se anunţă deja un festin pentru fanii simulatoarelor auto, având peste 950 de maşini şi traseuri reale din WRC, NASCAR şi FIA GT. La acestea se adaugă gameplay-ul bine cunoscut al serie Gran Turismo care în multe momente frizează realismul în cele mai fine aspecte. Există însă o inovaţie care se numeşte 3D Gameplay despre care creatorii nu ne dezvăluie încă ce înseamnă, dar spun că va adăuga şi mai mult realism.

Aşa cum bine ştiţi, sau poate nu ştiaţi, acest joc este însă disponibil doar pe PlayStation şi va ajunge pe rafturile magazinelor începând cu 2 Noiembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.