Gumball 3000 vine în Romania. Cea mai exclusivistă cursă din lume va trece prin Bucureşti - HARTA traseului

Taxa de participare este de 40.000 de lire sterline, şi include participarea unui automobil cu doi pasageri.

Gumball 3000 vine în Romania. Cea mai exclusivistă cursă din lume va trece prin Bucureşti - HARTA traseului Gumball 3000 vine în Romania. Cea mai exclusivistă cursă din lume va trece prin Bucureşti - HARTA traseului

Ediţia Gumball 3000 din 2016 ca trece şi prin România, Bucureştiul fiind penultimul punct de oprire al milionarilor împătimiţi de viteză şi maşini exotice.

Plecare în cursa de 4828 de kilometri se va face din Irlanda, urmând a fi traversate Irlanda de Nord, Regatul Unit, Franţa, Italia, Slovenia, Ungaria, România, Bulgaria şi Turcia.

Are un salariu de 7 milioane de lire sterline pe an, dar uite ce conduce Jurgen Klopp

Lada, frate! - GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

 

Gumball 3000 este un eveniment organizat pentru cei mai bogaţi oameni din lume. Taxa de participare este de 40.000 de lire sterline, şi include participarea unui automobil cu doi pasageri.

Ediţia din 2015 a raliului Gumball 3000 a avut ca punct de plecare oraşul Stockholm, în vreme ce linia de sosire i-a aşteaptat pe participanţii bogaţi şi extravaganţi tocmai în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. 

 

DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.