Honda CR-Z Mugen va debuta la Goodwood Festival of Speed 2011

Niponii a decis că CR-Z are nevoie şi de altceva pentru a fi considerat un model sport, chiar dacă este hibrid şi are o cutie manuală. Iar acel ceva pentru moment vine de la Mugen.

Modelul este un proiect Honda UK şi tunerul de casă Mugen Euro. Principala modificare constă în supraalimentarea propulsorului de 1.5 litri i-VTEC. De asemenea au fost operate modificări şi la sistemul IMA - Integrated Motor Assist. Dacă modelul de serie oferă 122 CP, se aşteaptă de la versiunea Mugen să ofere aproximativ 200 CP. O valoare care aruncă hibridul nipon în categoria hot hatch-urilor. CR-Z Mugen promite a fi un model ceva mai viril decât ultima generaţie Civic Type R. Au fost operate modificări importante la nivelul şasiului, suspensiilor, sistemului de frânare şi aerodinamică. Maşina va fi mai uşoară cu aproximativ 50 kg decât un CR-Z de serie. Probabil modelul va fi destinat doar clienţilor britanici, dar în mod cert acest model va fi baza viitorului CR-Z Type R.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.