Honda Jazz / Fit

Citadină japoneză Honda Fit este prezentată la Salonul De la New York cu un pachet Sport, urmând să intre pe piaţă în perioada următoare. În Europa modelul se va vinde sub numele cu care s-a consacrat, Honda Jazz.

Honda Jazz / Fit Honda Jazz / Fit
Honda JazzA doua generaţie Jazz  sau Fit,  titulatură sub care este comercializată pe piaţă nord americană şi cea asiatică, îşi va face debutul pe piaţa americană în perioada următoare. Pentru a marca momentul, Honda expune la Salonul de la New York ultimul model dotat cu un pachet Sport. Nivelul de echipare Sport  include noul sistem de navigaţie Honda Satelitte-Linked cu ecran de 6,5 inchi.

Modelul va fi dotat pe piaţa americană cu un propulsor de 1,5 litri în 4 cilindri, ce conlucrează cu o cutie cu 5 rapoarte manuală sau automată. Noua Honda este mai lungă cu 55 mm, ajungând la 3900 de mm. De asemenea lăţimea este mai mare cu 20 mm şi ampatamentul a crescut până la 2,5 m.

Pentru piaţa japoneză vor exista două propulsoare pe benzină, de 1,3 litri şi 100CP la 6000 rpm şi unul cu o cilindree de 1,5 litri ce dezvoltă 120 CP la 6300 rpm. În ceea ce priveşte designul noului model, asemănările cu restul modelelor Honda sunt evidente: interiorul este inspirat din cel al actualei generaţii Civic, în timp ce designul exterior aduce aminte de modelul FRV dar şi de vechea generaţie Civic. Pentru modelul mai puternic va exista şi o versiune RS ce constă în setări diferite ale suspensiei, interior sportiv şi modificări estetice exterioare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.