Honda pentru bărci

Honda Marine işi face intrarea oficială, pe piaţa românească, prin intermediul importatorului oficial în România şi Republica Moldova, HIT Power Motor.

Honda pentru bărci Honda pentru bărci

Intrarea Honda Marine în România a implicat o investiţie de 500.000 Euro şi un parteneriat puternic cu o reţea de 12 dealeri naţionali, aspecte logistice necesare pentru oferirea celor mai bune servicii la standarde Honda. Honda Marine este cel mai premiat brand pentru inovaţie şi servicii ante şi post vînzare acordate clienţilor.

"Piaţa de marine din România este una tânără dar avem indicatori clari care ne fac să credem în dezvoltarea ei. Pentru primul an ne-am stabilit ca obiectiv principal atingerea unei cote de piaţă de 15% pentru motoarele outboard Honda şi 10% pentru bărcile gonflabile Honwave. În ceea ce priveşte viitorul Honda Marine avem planuri mari, astfel vom definitiva reţeaua de vînzări şi service, vom deschide un service profesionist şi vom deschide trei showroom-uri proprii până la finele lui 2010 şi încă patru în 2011. Logistica necesară pentru atingerea obiectivelor pe 2012 va necesita o investiţie suplimentară de 300.000 Euro şi estimăm că ne va aduce 20% cotă de piaţă", a declarat Valentin Ştefănescu, Director Vânzări, Hit Power Motor.

Honda Marine este un brand ce oferă mai multă experienţă nautică în patru timpi decât oricine altcineva, cu motoare inspirate de tehnologia auto şi concepute integral pentru mediul nautic. Tehnologia de ultimă oră, fiabilitatea şi consumul redus de combustibil al motoarelor Honda Marine fac ca preocuparea pentru mediul înconjurător să fie una constantă.

Hit Power Motor este importator oficial pentru România şi Republica Moldova al concernului Honda Motor Europe, divizia Power Equipment.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.