Honda renunţă la Civic Type R Sedan

Honda a decis să oprească producţia modelului Civic Type R Sedan începând cu această vară.

Honda renunţă la Civic Type R Sedan Honda renunţă la Civic Type R Sedan

Prima generaţie Honda Civic Type R sedan a fost produsă de constructorul nipon începând cu 1997, la fabrica sa din Suzuka, Japonia. A doua generaţie s-a asamblat în Marea Britanie, la uzina din Swindon, pentru ca a treia generaţie, actuala, să fie din nou realizată la Suzuka. Modelul contemporan, care a fost vândut doar pe piaţa locală, va fi asamblat până în luna august a acestui an.

Motivele pentru care Honda decide oprirea producţiei unui model vechi de doar 3 ani sunt legate probabil de vânzări. Cu toate acestea, Honda va continua să importe pentru pasionaţi, varianta Civic Type R hatchback, încercând într-un fel să mulţumească fanii ce nu mai pot comanda sedanul cu motor de 2.0 litri aspirat de 225 CP la 8000 rpm.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.