Honda Trading România lansează CR-V Winter Campaign

Honda Trading România continuă seria de oferte speciale lansând noua campanie de iarnă, Honda CR-V Campaign, ce se desfăşoară până la data de 31 decembrie 2010.

Honda Trading România lansează CR-V Winter Campaign Honda Trading România lansează CR-V Winter Campaign

Honda Trading România continuă seria de oferte speciale lansând noua campanie de iarnă, Honda CR-V Campaign, ce se desfăşoară până la data de 31 decembrie 2010. În plus, anul acesta, noul Honda CR-V se remarcă prin disponibilitatea ediţiilor speciale Elegance Lifestyle şi Executive Safety (pachetul Lifestyle conţine tapiţerie scaune piele/Alcantara, scaune încălzite, senzori de parcare, jante 18"; pachetul Safety conţine pilot automat adaptiv (ACC), sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS) şi faruri xenon (HID) adaptive (AFS) ).

Modelul răspunde prompt şi cu uşurinţă comenzilor şoferului şi poate aborda toate tipurile de drum, fie că vorbim de utilizarea zilnică urbană sau de excursiile în natură. Astfel, cei care vor să se bucure din plin de vacanţele de iarnă la munte au acum toate motivele să profite de noua ofertă Honda.

Modelele din gama CR-V sunt disponibile cu livrare imediată, iar Honda oferă acum un avantaj client începând cu 2.000 Euro TVA inclus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.