Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor

Hyundai Auto România a primit recent o serie de sesizări privind tentative de fraudă prin intermediul mesajelor text de tip SMS, în care este folosit numele companiei.

Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor Hyundai Auto România în avertizarea clienţilor

O serie de clienţi au primit mesaje SMS prin care erau anunţaţi că au câştigat premii în bani, maşini sau telefoane mobile oferite de către Hyundai Auto Romania. Pentru a intra în posesia premiului se solicită transmiterea de date personale, apelarea unor anumite numere de telefon, achiziţia de cartele valorice şi trimiterea codului de acces sau efectuarea de transferuri bancare.

Hyundai Auto România doreşte să precizeze că nu are nicio legătură cu aceste mesaje / apeluri telefonice, considerând această acţiune drept frauduloasă şi cu unic scop de escrocare a persoanelor vizate. Hyundai Auto România nu a desfăşurat şi nu desfăşoară în momentul de faţă o promoţie de acest gen, iar clienţii / persoanele contactate sunt rugate să nu îşi comunice datele personale în cadrul unor astfel de apeluri, chiar daca se precizează ca sunt apelaţi din partea Hyundai Auto România.

Hyundai Auto România nu foloseşte aceste modalităţi de comunicare pentru anunţarea promoţiilor sau campaniilor derulate şi nu solicită clienţilor săi date cu caracter personal prin această modalitate.Hyundai Auto România a apelat la organele de cercetare penală pentru identificarea şi pedepsirea persoanelor vinovate de această dezinformare frauduloasă, cu grave consecinţe asupra imaginii companiei.

În situaţia în care primiţi acest tip de mesaje sau comunicări telefonice, scrieţi la adresa de e-mail: office.hyundai@tiriacauto.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.