Hyundai confirmă hibridul Avante

Hyundai se gândeşte la viitor şi anunţă pentru 2009 lansarea unui model hibrid în producţia de serie. Coreeni anticipează astfel tendinţele lumii automobilistice şi încearcă să devină unul dintre constructorii cu o contribuţie semnificativă în dezvoltarea automobilelor de mâine.

Hyundai confirmă hibridul Avante Hyundai confirmă hibridul Avante
Modelul hibrid marca Hyundai va ajunge pe piaţa la jumătatea anului viitor şi ştim că va purta numele Avante. În prezent, Avante este denumirea purtată de Elantra pe piaţa din Coreea de Sud, deci este de aşteptat ca şi Elantra să fie disponibilă pe viitor cu motorizare hibridă.  Ba mai mult atât, coreeni au în plan ca în 2010 să mai aduce un model de clasă medie în gamă.

Panoplia ecologistă Hyundai se va îmbogăţi şi cu un model pe bază de celulă de combustibil în 2012. Asiaticii declară că viitorul automobilistic aparţine hibrizilor şi pionierii de astăzi ar putea ajunge constructorii cu greutate de mâine.

Hyundai Avante va intra în competiţie locală cu Toyota şi Honda, dar avantajele date de forţa de muncă mai ieftină ar putea conduce la modele mai iaccesibile  decât cele existente deja pe piaţă. Preţul pentru viitorul model nu a fost făcut public.

Prin această nouă direcţie, Hyundai ţinteşte cota omologilor niponi, cu aceleaşi arme. Săptămâna trecută, constructorul a anunţat că va mai lansa un brand auto premium, după modelul Toyota sau Nissan.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.