Hyundai Elantra Sedan Facelift

Hyundai va introduce un facelift la modelul Elentra Sedan, ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing.

Hyundai Elantra Sedan Facelift Hyundai Elantra Sedan Facelift
Hyundai Elantra FaceliftChina începe să conteze pe harta automobilistică nu doar prin producătorii autohtoni sau piața imensă ci și printr-un eveniment auto ce tinde să se ridice la nivelul rivalelor de la Frankfurt, Paris, Detroit sau Tokyo. Iar acest lucru se poate vedea prin numărul de premiere mondiale tot mai crescut al producătorilor non-chinezi.

Este și cazul lui Hyundai, care va prezenta la Salonul Auto de la Beijing, ce se desfășoară între 20 și 28 aprilie, versiunea facelift a modelului Elantra Sedan. Modificările constau în schimbări de ordin estetic, cu spoilere noi, o grilă față mai atractivă și un portbagaj usor redesenat. Deși se așteaptă ca noua versiune să fie valabilă și pentru piața americană, oficialii coreeni nu au făcut încă nici o declarație cu privire la acest lucru.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.