Hyundai Elantra zdrobit de un gabarit-depăşit!

Hyundai Elantra parcat pe marginea şoselei călcat de un camion de tonaj foarte mare este unul dintre cele mai bizare accidente.

Hyundai Elantra zdrobit de un gabarit-depăşit! Hyundai Elantra zdrobit de un gabarit-depăşit!
Nu ştim sigur dacă acel Hyundai Elantra era parcat regulamentar sau nu, undeva pe o şosea din Rusia, dar ceea ce i-a făcut acel gabarit-depăşit este ceva extrem de grav şi de periculos, mai ales dacă se aflau persoane în acel autoturism. Cel mai puţin probabil, putem afirma ca acel camion nu a reuşit să se oprească pe o distanţă destul de mică şi a încălecat pe micul sedan corean.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.