Hyundai prezintă cele mai recente tehnologii la CES 2019 din Los Angeles

Hyundai investeste in proiecte care au la baza dezvoltarea inteligentei artificiale (AI), pentru a oferi clientilor mai multe facilitati pentru confort si siguranta.

Hyundai prezintă cele mai recente tehnologii la CES 2019 din Los Angeles Hyundai prezintă cele mai recente tehnologii la CES 2019 din Los Angeles

Printre cele mai noi concepte Hyundai este şi “Style Set Free”, care are la baza evolutii in domeniul tehnologiilor pentru condus autonom. “Style Set Free” este o platforma in care utilizatorii au posibilitatea de a personaliza vehiculul, prin selectarea soft-ului si hardware-ului initial, pentru a fi adaptat propriului stil de viata.

Hyundai investeste in proiecte care au la baza dezvoltarea inteligentei artificiale (AI), pentru a oferi clientilor mai multe facilitati pentru confort si siguranta.

Pentru a putea utiliza tehnologia bazata pe inteligenta artificiala, dar si pentru a extinde reteaua globala de cercetare in acest domeniu, Hyundai Motor Group a pus bazele unui laborator de cercetare AI (AIR Lab) in Coreea si a unui centru de cercetare AI (AIR Center) in Statele Unite. Cele doua centre se vor concentra pe dezvoltarea tehnologiei AI in domeniul IT, robotica si auto, esentiale pentru implementarea sistemelor de condus autonom.

Standul Hyundai dispune de un design futurist, publicul avand ocazia de a descoperi viziunea companiei asupra mobilitatii viitoare. Prin intermediul unui cockpit, vizitatorii au posibilitatea de a selecta si incerca o serie de experiente pe care le pot avea in viitor la volanul autovehiculului (studiu, munca, cumparaturi si alte activitati care se potrivesc propriului stil de viata).

Targul International de Electronice (CES) 2019 se desfasoara in Las Vegas, pana la data de 11 ianuarie 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.