Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe Hyundai Romania derulează rechemări în service pentru modelul Santa Fe

Începând de pe 5 decembrie, Hyundai Romania derulează o campanie de rechemare în service pentru modelul Santa Fe produs de la 1 septembrie 2017 până la 14 august 2018. 

Posesorii de autovehicule Hyundai având data de producţie în intervalele precizate au posibilitatea de a se adresa oricărui reparator autorizat Hyundai Auto România pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unitătilor detinute. Campania se aplica strict autovehiculului mai jos mentionat, produs in intervalul mai jos precizat, identificat de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu.

Campanie recall vizază adaugarea unui material adiţional în zona surubului de montare al airbag-ului cortină. Acesta nu influenţează siguranta autovehiculelor afectate. De asemenea, nu există incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a sistemului în cauză.

Ţările vizate de rechemări sunt: Bahrain, Israel, Iordania, Kuweit, Liban, Arabia Saudita, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Australia, Noua Zeelanda, Argentina, Barbados, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicana, Jamaica, Panama, Paraguay, Peru, Filipine, Singapore, Gran Canaria, Ghana, Libia, Malawi, Mauritius, Africa de Sud, Zimbabwe, Albania, Armenia, Austria, Azerbaijan, Italia, Kazahstan, Macedonia, Moldova, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Ucraina, Serbia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.