Hyundai şi Kia ar putea adăuga noi modele în gama de crossovere. Acestea vor fi poziţionate sub Hyundai Kona şi Kia Stonic

Hyundai şi Kia ar putea adăuga noi modele în gama de crossovere din Europa

Hyundai şi Kia ar putea adăuga noi modele în gama de crossovere. Acestea vor fi poziţionate sub Hyundai Kona şi Kia Stonic Hyundai şi Kia ar putea adăuga noi modele în gama de crossovere. Acestea vor fi poziţionate sub Hyundai Kona şi Kia Stonic

Hyundai şi Kia ar putea adăuga noi modele în gama de crossovere din Europa pentru a satisface cererea de maşini cu o gardă la sol mai ridicată. Dacă vor fi aprobate, modelele vor fi poziţionate sub Hyundai Kona şi Kia Stonic, în prezent cele mai crossovere vândute în regiune de către cei doi producători auto.

Kia analizează modelele lansate în China şi India pentru a vedea dacă platformele lor ar putea fi folosite pentru un vehicul european, scrie Automotive News.

"Luăm în considerare lansarea unui crossover mai mic decât Stonic, deşi nu există un plan ferm", a declarat Emilio Herrera, seful departamentului de operaţiuni de la Kia. Un astfel de vehicul "are sens şi ne-ar plăcea să îl avem în gamă", a mai spus el. 

Hyundai Europa îşi doreşte şi un crossover, deoarece cererea se mută în acest segment, a declarat Thomas Schmid, oficial Hyundai. Modelul nu va avea tracţiune integrală. Kona are o opţiune 4wd, în timp ce Stonic nu are.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.