Iată cum se scapă de amenzi în Vietnam

Fiecare dintre noi a încercat într-un mod sau altul să scape de o amendă, însă protagonistul următorului videoclip întrece orice măsură. Vezi în continuare ce s-a întâmplat.

Acţiunea următorului videoclip se petrece în oraşul vietnamez, Hanoi. În timpul unui control de rutină, poliţistul Phan Ngueyn Manh a observat câteva lucruri în neregulă la un autobuz şi a cerut documentele şoferului pentru a completa amenda. Acesta din urmă nu a fost de acord cu măsurile luate de reprezentantul legii şi a decis să plece de la faţa locului. Mahn a încercat să îl oprească, dar fără succes . Autobuzul a rulat circa un kilometru, ajungând până la viteza de 50 km/h, dar în cele din urmă a fost oprit iar şoferul a fost arestat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.