Implementare smartphone pe maşină

Prima maşină pe care se va implementa noul sistem de aplicaţii de internet va fi Ford Fiesta. Sistemul îţi va permite să asculţi radio-ul favorit direct de pe internet sau ca maşina să-ţi "citească" mesajele primite pe twitter.

Sistemului pentru comunicaţii şi entertainment SYNC, dezvoltat de Microsoft şi lansat de Ford pe mai multe modele din 2008, îi va fi adăugată o funcţionalitate nouă. AppLink va prelua comenzi vocale cu care se vor putea controla aplicaţiile mobile de pe platformele Android şi BlackBerry.

Iniţial vor fi suportate doar trei aplicaţii, Pandora, Stitcher şi OpenBeak, ultima fiind o aplicaţie pentru Twitter. iPhone-ul nu va fi lăsat pe dinafară, suportul pentru el şi aplicaţiile sale urmând să fie introdus ulterior. Ford-ul Fiesta va trebui să fie cumpărat cu opţiunea SYNC, iar aplicaţiile respective trebuie să aibă suport pentru AppLink.

Mai multe informaţii pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.