În America se umblă cu cioara vopsită

Șase orașe din Statele Unite ale Americii au fost amendate pentru faptul că au scurtat durata luminii galbene la semafor pentru a amenda șoferii care treceau pe culoarea roșie venită mult prea devreme.

În America se umblă cu cioara vopsită În America se umblă cu cioara vopsită
Chattonooga, Dallas, Springfield, Lubbock, Nashville și Union City sunt orașele prinse că vânau șoferii la semafoare, acolo unde lumina galbenă stătea aprinsă mai puțin decât minimul standard. În tot acest timp milioane de dolari au fost colectate de la șoferii surprinși de lumina roșie care a apărut mult prea devreme.

Măsura a fost premeditată, mai ales că s-a descoperit faptul că luminile au fost schimbate în multe cazuri doar în intersecțiile unde erau montate camerele video sau unde polițiștii obișnuiau să stea la pândă. Dar dacă sumele de bani luate ilegal sunt o problemă mare, una de proporții înzecite este cea reprezentată de faptul că această masură a dus la creșterea șanselor de accident, cei câțiva dolari luați pe o amendă fiind puși mai presus de viața pasagerilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.