Indicatoare cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice! ", montate pe autostrada A1, după ce doi urşi au fost ucişi de maşini

Primele indicatoare rutiere cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice!" au fost montate pe autostrada A1, în zona în care doi urşi au fost ucişi după ce au fost loviţi de maşini.

Indicatoare cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice! ", montate pe autostrada A1, după ce doi urşi au fost ucişi de maşini Indicatoare cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice! ", montate pe autostrada A1, după ce doi urşi au fost ucişi de maşini

Primele indicatoare rutiere cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice!" au fost montate pe autostrada A1, în zona în care doi urşi au fost ucişi după ce au fost loviţi de maşini.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, a anunţat joi amplasarea primelor indicatoare rutiere cu avertizarea "Atenţie, animale sălbatice!", pe autostrada A.

Indicatorul se montează la 100-200 de metri de sectorul de drum periculos, unde există riscul ca animalele să traverseze sau să circule pe drum. La întâlnirea acestui indicator, şoferii sunt obligaţi să reducă viteza şi să circule cu atenţie.

Doi urşi au fost găsiţi morţi pe A1, în zona Sălişte, iar autorităţile din Sibiu au anunţat că iau în calcul amplasarea unor garduri electrice pe segmentele împădurite ale Autostrăzii A1 Sibiu-Orăştie, în zona Aciliu – Miercurea Sibiului.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.