Inginerul şef de la Viper ne vorbeşte despre noul supercar american

De când a fost lansat la New York, SRT Viper este una dintre cele mai discutate maşini. Oficialii americani au lansat recent o serie de videoclipuri în care dezbat în detaliu cel mai nou supercar de peste ocean.

Graham Henckel, inginerul şef al proiectului Viper, vorbeşte într-un scurt video despre cea mai performantă maşină pe care o oferă în acest moment constructorul SRT. El începe prin a infirma zvonurile cum că Viper este bazat pe platforma lui Maserati GranTurismo sau a Alfei Romeo 8C. Henckel susţine că SRT Viper este o maşină 100% americană total nouă.

Principala proritate a constructorului american a fost scăderea masei automobilului şi îmbunătăţirea manevrabilităţii pentru a face faţă competitorilor europeni. Totuşi performanţele motorului nu au fost neglijate, acesta dezvoltând acum 640 CP şi un cuplu motor de 814 Nm.

Pentru mai multe detalii puteţi urmări materialele video din josul paginii:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.